Proud sponsor of Adriana Jelínková
Follow: instagram.com/adrianajelinkova

Proud sponsor of Inge Meijer
Follow: instagram.com/ingemeijer

Proud sponsor of Kiara Derks
Follow: instagram.com/kiaraderks

Proud sponsor of Christopher Dijksman
Follow: instagram.com/christopherdijksman


Snowsports Academy

Snowsports Academy is in Nederland hét opleidingsinstituut als het gaat om het opleiden van skileraren en snowboardleraren. Zij verzorgen en beheren al sinds 2000 zelf de opleidingen en trainingen. Vind je skiën en/of boarden ontzettend gaaf en wil je hier meer mee gaan doen? Jouw droom kan werkelijkheid worden en Snowsports Academy kan jou daarbij helpen.  Je behaalt een officieel Oostenrijks certificaat dat wereldwijd erkend is. 

Het basisdiploma, om les te mogen geven in Oostenrijk en andere Alpenlanden, is het Anwärterdiploma. Deze Anwärteropleiding heeft Snowsports Academy in tweeën opgedeeld, een gedeelte in Nederland en de tweede helft in Oostenrijk.
www.snowsportsacademy.com 
 

Snowsports Academy Racing

Snowsports Academy Racing biedt al sinds 2001 slalomtraining aan voor wedstrijdskiers tot op het hoogste niveau. Ze trainen en skiën wedstrijden op de indoor skibanen in Nederland en in de Alpenlanden, het hele jaar door.

Bij Snowsports Academy Racing staat plezier en passie voor de skisport voorop. Ze creëren een sportieve omgeving waarin jij het maximale uit jezelf kunt halen. Naast skiën is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en school/studie. Dit doen ze met een professioneel trainers- en begeleindingsteam met jarenlange ervaring. Snowsports Academy Racing is één groot team van skiërs, ouders, begeleiders, trainers en onze (internationale) partners. 
www.snowsportsracing.nl 
 

Skicentrum Heemskerk

Skicentrum Heemskerk staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren, zoals één van de meest uitgebreide skischoen collecties van Nederland en natuurlijk een ruim assortiment van ski's en snowboards.

Skicentrum Heemskerk gaat voor kwaliteit. Dat betekent dat ski’s worden getest in de sneeuw voordat er wordt ingekocht. De eigen reviews zijn in de webshop en op YouTube terug te vinden. Buiten de eigen reviews, wordt er deelgenomen aan de skitest voor het Wintersport Magazine van de Nederlandse Ski Vereniging en weten we als geen ander wat er in de markt speelt.
www.skicentrumheemskerk.nl   


Kienhuis Wintersport 

Kienhuis Wintersport is een wintersport specialist met al meer dan 25 jaar ervaring!

In de winkel verzorgen ze jou met alle rust en tijd van goed en eerlijk advies. Naast een winkel zijn zij het modernste onderhoudspark voor ski’s en snowboards van Oost-Nederland! Je kunt je ski's of snowboard brengen voor onderhoud in de winkel tijdens openingstijden. Er wordt dan grondig gekeken welke onderhoudsbeurt jouw materiaal nodig heeft, om weer helemaal klaar te zijn voor de sneeuw.

www.kienhuiswintersport.nl
www.ski-boardservice.nl


Indoor Ski Centrum Leenman In Zwolle

Op steenworp afstand van het centrum van Zwolle vind je al meer dan 20 jaar Oostenrijkse taferelen in een grote loods. Wanneer jij bij Indoor Skicentrum Zwolle binnenloopt, vergeet je de tijd en word je verrast door de typische geur van hout en hard werken. Sluit jij jouw ogen, dan veranderen de rollerbanen in twee adembenemende pistes bedekt met zachte poedersneeuw.

www.indoorskicentrumzwolle.nl


Klein wintersport https://www.kleinwintersport.nl/

Klein wintersport is sinds 2013 online. De webshop heeft als speerpunten 100% advies en snelle levering. Daarnaast verzorgt Klein wintersport clinics voor beginners en gevorderden. 
www.kleinwintersport.nl 
 

AlpineWorld te Oss 

AlpineWorld haalt de wintersport naar Nederland. Bij AlpineWorld vind je de Oostenrijkse gezelligheid. Daarnaast brengen de gediplomeerde leraren je naar het gewenste niveau. Onder de gediplomeerde skileraren zijn onder andere verschillende Anwärter en Landesdiploma’s behaald. Door de vele jaren ervaring in de sneeuw is het team klaar om jou optimaal voor te bereiden op de wintersport vakantie. 
www.alpineworld.nl
 

Indoorski Den Bosch

Al ruim 20 jaar bereiden de mensen bij Indoorski Den Bosch op hun rolbanen, beginnende en (ver)gevorderde skiërs en snowboarders voor op de wintersport in hun gezellige, warm aangeklede  accommodatie. De typische Brabantse gastvrijheid voel je terugkomen, met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat! Naast de aankleding komen ook de cursussen voort uit de Oostenrijkse bergen. Al ruim 20 jaar worden de lessen gegeven volgens de Oostenrijkse methodiek. Er wordt lesgegeven aan de hand van niveaus, waarbij ze altijd beginnen bij de basis en je daarna verder begeleiden op je eigen niveau. Als je het een keer wilt proberen, kan dat in de vorm van een proefles.
www.indoorski.nl
 

Smelt Skiservice 

Smelt Skiservice is opgericht door de gepassioneerde skiër Bernard Smelt. Sinds jaar en dag verbetert hij zijn eigen prestaties en probeert hij de prestaties van anderen te verbeteren door intensieve training en optimalisering van het materiaal. Hij is dé technische vraagbaak op het gebied van reparatie en preparatie van het materiaal bij het sterrenteam van Skicentrum Moser en adviseert hij pro-actief bij het optimaliseren van materiaal, skitechniek, reparatie en preparatie.
www.smeltskiservice.nl
 

Ski Racing Development 

Ski Racing Development team (SRD) biedt een pad aan jongeren om door te groeien binnen het alpine wedstrijdskiën en hun sportambities waar te maken. Een pad van leren en experimenteren, van vallen en opstaan, van samenwerken en incasseren tot aan keuzes maken en focus. Met begeleiding van talentcoaches jezelf elke dag ontwikkelen om zo binnen tien jaar (indicatie) op mondiaal niveau op het podium te staan. Alles in het teken stellen van jouw ambitie. Waarbij tegelijkertijd ruimte is voor het opbouwen voor vriendschappen en aandacht is voor ontwikkeling van onder andere competenties als doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.
www.srdteam.nl


Ski Racing Nederland

Ski Racing Nederland is een onafhankelijke stichting (opgericht februari 2016) waarin kansrijke ski-racers in de juniorenleeftijd uit heel Nederland de kans krijgen zich tot een hoger niveau te ontwikkelen.  De filosofie van Ski Racing Nederland is simpel: ski-racers vanaf 16 jaar de vereiste gespecialiseerde (wedstrijd)trainingen en extra faciliteiten aanreiken die nodig zijn om succesvol op junior niveau te racen (FIS circuit), die de participerende verenigingen op dit moment  zelf niet kunnen bieden. De skiërs zijn zo in staat samen verder door te groeien naar hun eigen (top)niveau.
www.srdteam.nl/ski-racing-nederland


Ice Mountain Racing Team

Ice Mountain Racing Team is een Belgisch skiteam dat al ruim 15 jaar bestaat. Zij skiën in buitenland, maar ook zeer actief in de skihal Ice Mountain in Komen (België).
www.ice-mountain-racingteam.be


Dutch Skiracing Team 

Dutch Skiracing Team is een opleidingsteam op het gebied van alpine wedstrijdskiën voor kinderen en jongeren in Nederland, die de wil en potentie hebben. De focus ligt op het verder ontwikkelen van de wedstrijd– en de algehele skivaardigheid, het onderdeel voelen van een team en natuurlijk plezier. Dit alles met als doel het opleiden van jonge skiërs die plezier hebben om zich individueel te ontwikkelen en uitgroeien tot complete dan wel volwaardige alpine wedstrijdskiërs (ski-racers).
www.dutchskiracingteam.com


Poeder17

Poeder17 is het adres in Limburg en omstreken voor handmatig onderhoud van wintersport materiaal. Van waxen, slijpen tot reparaties en service. Hij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na jaren van zeer fanatiek skien en met veel passie onderhoud uitvoeren aan eigen materiaal, heeft hij in 2019 de keuze gemaakt voor zichzelf te beginnen. Hij heeft eerst veel kennis opgedaan in Oostenrijk en is daarna met Poeder17 gestart. Door alles handmatig te doen kan hij service op maat aanbieden.
www.poeder17.nl


Freestyle Holland

Freestyle Holland organiseert het gehele jaar door freestyle trainingen in binnen- en buitenland. Sinds 2006 beschikt Freestyle Holland over een fantastische trainingslocatie Montana Snowcenter in Westerhoven. Verder organiseert Freestyle Holland ook Freestyle Camps naar het buitenland die vaak in Hintertux (Oostenrijk) plaats vinden. 
www.freestyleholland.nl


Skiservice Amersfoort

Skiservice Amersfoort verzorgt handmatig onderhoud aan ski's en snowboards. De werkzaamheden bestaan uit slijpen, waxen en het uitvoeren van kleine reparaties aan het belag van ski's en snowboards.
www.facebook.com/skiserviceamersfoort/shop


RJ Skiservice

RJ Skiservice wordt beheerd door Ruben en Justin. Handmatig onderhoud aan wintersportmateriaal biedt vele voordelen. Tijdens het onderhoud besteedt de servicer zijn volledige aandacht aan het materiaal. Hierdoor wordt naast het onderhoud ook de staat van het materiaal gecontroleerd.
www.rjskiservice.n

 

© 2016 - 2023 VOLAwax.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel