Doorgaan naar inhoud
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
Waxen voor Jeugdige wedstrijdskiers

Waxen voor Jeugdige wedstrijdskiers

1e laag Level 2 – MX Solide wax

Deze solide wax is uitermate geschikt als trainingswax en wedstrijdwax voor jeugdige wedstrijdskiërs lichter dan 30 kilo.
De MX-waxen zorgen voor optimale glij-eigenschappen onder diverse sneeuwomstandigheden/temperaturen. De MX-lijn is daarvoor verdeeld in drie kleuren (geel, rood en blauw) die elk diverse temperatuur ranges afdekken om zo de beste glijeigenschappen te verkrijgen. 

Trainingen:
De MX Blue is de meest allround wax van de drie kleuren. De MX Blue wax is de hardste wax van de drie en beschermt het belag daarom als beste. De MX Blue wax glijdt zelfs bij warme omstandigheden nog goed. Deze wax is daarom de beste combinatie van bescherming en glij-eigenschappen en daarom de beste keus als trainingswax.

Wedstrijden:
Voor wedstrijden kun je het beste de passende MX kleur bij de juiste temperatuur range pakken om optimale glij-eigenschappen te verkrijgen. MX Yellow is bij warme temperaturen verreweg de snelste van de drie, maar glijdt bij lage temperaturen minder goed. Houd daar rekening mee!

2e laag Level 4 – MX Liquide wax

Deze Level 4 MX Liquide waxen zijn een uitstekende toevoeging op de Level 2 MX Solide waxen, doordat hiermee nog preciezer de temperatuur range bepaald kan worden. Uitermate geschikt voor de preparatie van de ski’s voor het gebruik tijdens wedstrijden.

Jeugdige skiërs boven de 30 kilogram kunnen uiteraard ook gebruik maken van de uitstekende eigenschappen van de Level 2 MX waxen, maar bij een gewicht boven de 30 kilogram raadt VOLA aan om het Level 4 Waxsysteem te hanteren om zo de ideale glij-eigenschappen en vooral bescherming te krijgen.

Vorig artikel Wax systeem skileraar/snowboardleraar
Volgend artikel Waxen voor recreatieve skier/boarder

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS