Doorgaan naar inhoud
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'

Service


 Skicentrum Heemskerk.                                                     

Skicentrum Heemskerk staat in Noord-Holland en ver daarbuiten bekend om haar expertise op het gebied van bootfitting, ski onderhoud en haar ongekende aanbod in hardwaren, zoals één van de meest uitgebreide skischoen collecties van Nederland en natuurlijk een ruim assortiment van ski's en snowboards.

Skicentrum Heemskerk gaat voor kwaliteit. Dat betekent dat ski’s worden getest in de sneeuw voordat er wordt ingekocht. De eigen reviews zijn in de webshop en op YouTube terug te vinden. Buiten de eigen reviews, wordt er deelgenomen aan de skitest voor het Wintersport Magazine van de Nederlandse Ski Vereniging en weten we als geen ander wat er in de markt speelt.
www.skicentrumheemskerk.nl   


Kienhuis Wintersport.                                                                            

Kienhuis Wintersport is een wintersport specialist met al meer dan 25 jaar ervaring!

In de winkel verzorgen ze jou met alle rust en tijd van goed en eerlijk advies. Naast een winkel zijn zij het modernste onderhoudspark voor ski’s en snowboards van Oost-Nederland! Je kunt je ski's of snowboard brengen voor onderhoud in de winkel tijdens openingstijden. Er wordt dan grondig gekeken welke onderhoudsbeurt jouw materiaal nodig heeft, om weer helemaal klaar te zijn voor de sneeuw.

www.kienhuiswintersport.nl
www.ski-boardservice.nl


Indoor Ski Centrum Leenman In Zwolle.                             

Op steenworp afstand van het centrum van Zwolle vind je al meer dan 20 jaar Oostenrijkse taferelen in een grote loods. Wanneer jij bij Indoor Skicentrum Zwolle binnenloopt, vergeet je de tijd en word je verrast door de typische geur van hout en hard werken. Sluit jij jouw ogen, dan veranderen de rollerbanen in twee adembenemende pistes bedekt met zachte poedersneeuw.

www.indoorskicentrumzwolle.nl


Klein wintersport.                                                               https://www.kleinwintersport.nl/

Klein wintersport is sinds 2013 online. De webshop heeft als speerpunten 100% advies en snelle levering. Daarnaast verzorgt Klein wintersport clinics voor beginners en gevorderden. 
www.kleinwintersport.nl 
 

AlpineWorld te Oss.                                                          

AlpineWorld haalt de wintersport naar Nederland. Bij AlpineWorld vind je de Oostenrijkse gezelligheid. Daarnaast brengen de gediplomeerde leraren je naar het gewenste niveau. Onder de gediplomeerde skileraren zijn onder andere verschillende Anwärter en Landesdiploma’s behaald. Door de vele jaren ervaring in de sneeuw is het team klaar om jou optimaal voor te bereiden op de wintersport vakantie. 
www.alpineworld.nl
 

Indoorski Den Bosch.                                                            

Al ruim 20 jaar bereiden de mensen bij Indoorski Den Bosch op hun rolbanen, beginnende en (ver)gevorderde skiërs en snowboarders voor op de wintersport in hun gezellige, warm aangeklede  accommodatie. De typische Brabantse gastvrijheid voel je terugkomen, met vriendelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat! Naast de aankleding komen ook de cursussen voort uit de Oostenrijkse bergen. Al ruim 20 jaar worden de lessen gegeven volgens de Oostenrijkse methodiek. Er wordt lesgegeven aan de hand van niveaus, waarbij ze altijd beginnen bij de basis en je daarna verder begeleiden op je eigen niveau. Als je het een keer wilt proberen, kan dat in de vorm van een proefles.
www.indoorski.nl
 

Smelt Skiservice                                                                   

Smelt Skiservice is opgericht door de gepassioneerde skiër Bernard Smelt. Sinds jaar en dag verbetert hij zijn eigen prestaties en probeert hij de prestaties van anderen te verbeteren door intensieve training en optimalisering van het materiaal. Hij is dé technische vraagbaak op het gebied van reparatie en preparatie van het materiaal bij het sterrenteam van Skicentrum Moser en adviseert hij pro-actief bij het optimaliseren van materiaal, skitechniek, reparatie en preparatie.
www.smeltskiservice.nl

Poeder17                                                                                  

Poeder17 is het adres in Limburg en omstreken voor handmatig onderhoud van wintersport materiaal. Van waxen, slijpen tot reparaties en service. Hij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Na jaren van zeer fanatiek skien en met veel passie onderhoud uitvoeren aan eigen materiaal, heeft hij in 2019 de keuze gemaakt voor zichzelf te beginnen. Hij heeft eerst veel kennis opgedaan in Oostenrijk en is daarna met Poeder17 gestart. Door alles handmatig te doen kan hij service op maat aanbieden.
www.poeder17.nl


Skiservice Amersfoort

Skiservice Amersfoort verzorgt handmatig onderhoud aan ski's en snowboards. De werkzaamheden bestaan uit slijpen, waxen en het uitvoeren van kleine reparaties aan het belag van ski's en snowboards.
www.facebook.com/skiserviceamersfoort/shop


RJ Skiservice

RJ Skiservice wordt beheerd door Ruben en Justin. Handmatig onderhoud aan wintersportmateriaal biedt vele voordelen. Tijdens het onderhoud besteedt de servicer zijn volledige aandacht aan het materiaal. Hierdoor wordt naast het onderhoud ook de staat van het materiaal gecontroleerd.
www.rjskiservice.nl

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS