Doorgaan naar inhoud
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
Vloeibare Wax aanbrengen

Vloeibare Wax aanbrengen

Vloeibare wax stappenplan:

Vloeibare wax is zeer eenvoudig en snel te gebruiken. Vloeibare wax kan worden gebruikt om de voorbereiding van de ski's aan te passen wanneer de weersomstandigheden veranderen en er op het laatste moment een andere wax moet worden gebruikt.

Vloeibare wax kan ook worden gebruikt om de ski's tussen de wedstrijden door opnieuw te waxen. De vloeibare was versneld door zijn fysieke eigenschappen veel sneller dan wax.

Voordat u vloeibare wax aanbrengt, is het belangrijk dat deze warm wordt gehouden op ca. 20 graden Celsius. Zorg ervoor dat deze vloeibaar is, zodat deze onder de beste omstandigheden in de basis kan doordringe

Hier zijn de stappen die u moet volgen voor een succesvolle toepassing van vloeibare wax.

Ten eerste moet de basis droog zijn. Als het vloeibare wax is aan te brengen na heet waxen, borstelen en schrapen, ga dan naar stap 1.

Als het tussen de runs van een wedstrijd moet worden aangebracht, droog dan eerst de basis met een pluisvrije doek en plaats de ski's op de rand, uit de buurt van direct zonlicht. Zodra het droog is, gaat u naar stap 1.

1 / Gebruik een elastiek om de stoppers in de ingehoude stand te zetten.

2 / Maak het belag van punt tot staart schoon met een koperen borstel.

3 / Gebruik een pluisvrije syntetische doek om de vloeibare wax gelijkmatig over het gehele belag te verdelen. Zorg ervoor dat elk deel van het belag gelijkmatig bedekt is en zorg ervoor dat de wax niet "ophoopt".

Laat minimaal 15 minuten drogen. De chemische reactie die optreedt is heel eenvoudig. De oplosmiddelen in de vloeibare wax verdampen bij blootstelling aan de lucht, waardoor de wax in de basis van de ski kan doordringen. Als u in een skiruimte waxt, laat het dan indien mogelijk een nacht op de basis van de ski drogen. Dit zal betere resultaten opleveren.

Schraap overtollige wax die achterblijft op het belag.

4 / Borstel met een nylonborstel om te polijsten. Ongeveer 5 halen.

5 / Borstel met een paardenhaarborstel om de basis te polijsten en te laten glanzen. Ongeveer 10 halen. De borstelharen van de paardenhaarborstel veroorzaken een elektrostatische reactie en verbeteren de prestaties.

 

 

Vorig artikel SPM-Sport BENELUX
Volgend artikel Merken

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS