Doorgaan naar inhoud
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
20% extra korting op de Winter Sale met de code: 'wintersale24'
SPM-Sport BENELUX

SPM-Sport BENELUX

SPM-sport BENELUX

Vola NL is sinds 2023 distributeur van het Italiaanse merk SPM Sport, Dat al meer dan 60 jaar skigebieden, skiclubs en skischolen voorziet van innovatieve, hoogwaardige oplossingen voor een veilige sportomgeving.

De Benelux kenmerkt zich niet als wintersport regio. Naast het bedienen van de sneeuwhallen en skiteams spelen we in de Benelux in op andere takken van sport. Zoals bikesports en motorsport

Als distributeur van diverse wintersportmerken en ervaren sportprofessionals zien we op steeds meer vlakken de kracht van samenwerken tussen verschillende takken van sport. 
Uit Italië komt de vraag of we kunnen onderzoeken hoe SPM-Sport kan bijdragen aan de veiligheid van de wielersport. Hier worden we gelijk enthousiast van. Want fietsen dat doen we zeker in de Benelux!

Samen met innovatieve ideeën aan de slag gaan en onze favoriete werelden ‘Wintersport en fietsen’ aan elkaar verbinden? We horen graag welke ideeen en behoeftes er spelen in het veld zodat we samen met SPM-sport de wielerevenementen veiliger kunnen maken. 

Bike Catalogus

Logo SPM 

Vorig artikel Einde seizoen wat nu?
Volgend artikel Vloeibare Wax aanbrengen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Purchase options
Select a purchase option to pre order this product
Countdown header
Countdown message


DAYS
:
HRS
:
MINS
:
SECS